keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Polymeerimassa-kurssi Helmipuoti Helmiäisessä ~ Polymer Clay course at Helmiäinen 18.4.2012


18.4.2012 Polymeerimassa-kurssi Helmipuoti Helmiäisessä 

Ja taas kurssitellaan tyttöjen kanssa. Tällä kertaa materiaalina Polymeerimassa ja paikkana ihqu ja ihana Helmipuoti Helmiäinen.
Nyt kolahti ja kovaa, tämä on niin mun materiaali. Muistan kun lapsena tuli väsättyä vaikka mitä muovailuvahasta ja tämähän on samanlaista puuhaa, paitsi että nämä saa kovetettua uunissa ja kestävät sen jälkeen vaikka mitä. Kerrottakoon vielä sen verran että lähdimme kursseilta mukanamme kassillinen kaikenvärisiä massoja. Tulette myöhemmin näkemään mitä kaikkea olemmekaan tehneet niistä  =)
Polymeerimassa
Polymeerimassa ideoita
Helmipuoti Helmiäinen
Helmipuoti Helmäisen blogi

18.4. 2012 Polymer Clay course at Helmipuoti Helmiäinen

And again we attended to the course with Girls. This time the material was Polymer Clay and the place Helmipuoti Helmiäinen.
And this is so IT! My material, definitely! I remember when I was a kid and used to do all kind of stuff with modelling clay, this material is so similar + I'm able to harden those at the oven and then those are ready for use. Let me just tell you that we left from the course with a bag full of Polymer Clay of all colors. You will see later things what have made with those =)
Polymer Clay
Polymer Clay ideas
Helmipuoti Helmiäinen
Helmipuoti Helmiäinen blog


1 kommentti: